VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinău și București își consolidează relațiile la nivel de sport

România și Republica Moldova vor coopera mai strâns în domeniul sportului. Guvernul a aprobat semnarea unui protocol dintre Ministerul Educației de la Chișinău și Agenția Națională pentru Sport din România.

 Astfel, vor fi organizate evenimente sportive comune, stagii de pregătire pentru specialiștii din domeniu, precum și tabere sportive.

 Specialiștii din România și R. Moldova vor face schimb de experiență privind organizarea diferitor competiții sportive și a altor evenimente de promovare a sportului, inclusiv pentru copii, femei și persoanele cu dizabilități. Vor fi împărtășite și modalitățile de lucru în domeniul medicinei sportive și al activităților antidoping. 

 Reprezentanții din cadrul federațiilor naționale și cluburilor sportive vor participa la seminare de formare, conferințe și forumuri, pentru analizarea evoluțiilor în domeniul sportului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.