VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Slovaciei, victima unui atac armat în urma unei vizite într-un oraș din centrul țării

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost victima unui atac armat ce a avut loc în orașul Handolva din centrul țării. Demnitarul a fost împușcat în stradă de un necunoscut. Atacatorul a fost reținut de polițiștii slovaci.

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost rănit într-un schimb de focuri de armă și a fost transportat la spital, transmite Associated Press.

Incidentul a avut loc în orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitală, potrivit postului de televiziune de știri TA3. Un suspect a fost reținut, a precizat sursa citată.

Potrivit martorilor care au fost la fața locului, Fico a venit la oamenii care l-au salutat și apoi s-au tras mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.