VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Certificatul de înmatriculare a vehiculului va fi eliberat, în Chișinău, în ziua adresării

Certificatul de înmatriculare a vehiculului se va elibera în ziua adresării în toate subdiviziunile Agenției Servicii Publice din municipiul Chișinău. Procedura se va urgenta și pentru subdiviziunile teritoriale din țară, care vor elibera certificatele în termen de trei zile lucrătoare, transmite IPN.

Agenția Servicii Publice menționează că termenul de eliberare a certificatului de înmatriculare s-a redus pentru toate subdiviziunile de înmatriculare a transportului din Chișinău de la 24 de ore la ziua adresării. În subdiviziunile din țară, în loc să aștepte cinci zile, solicitantul va primi documentul în trei zile.

Anterior, eliberarea certificatului de înmatriculare în ziua adresării era posibilă doar prin intermediul unei singure subdiviziuni din municipiul Chișinău.

În primele cinci luni ale anului 2024, au fost eliberate 67 983 de certificate de înmatriculare a vehiculului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.