VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cei mai buni elevi la matematică se întrec la olimpiada națională

Până în 4 martie, 191 de elevi din toată R. Moldova se întrec în cadrul Olimpiadei Naționale la Matematică, organizată la Liceul „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău.

La deschiderea de ieri a competiției, elevii au fost apreciați de conducerea Ministerului Educației pentru competențele și ambițiile obținute pentru a-și depăși propriile limite.

Olimpiada la Matematică este organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce au început încă în 16 februarie și vor continua până în 27 mai.

La competiția din acest an participă 191 de elevi din întreaga țară. Elevii au fost delegați de către organele locale de specialitate în domeniul învățământului, conform Regulamentului privind concursurile și olimpiadele.

Probele scrise în cadrul olimpiadei vor avea loc azi și mâine, iar festivitatea de premiere va avea loc luni, 4 martie, la Liceul „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.