VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

– Statele Unite au declarat că susțin suveranitatea Republicii Moldova în reacție la autoritățile de la Tiraspol, care au cerut Rusiei ,,măsuri de protecție”.

– Republica Moldova și Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic, a precizat premierul român, Marcel Ciolacu.

– Regiunea transnistreană nu mai este controlată total de Rusia. Există mai multe centre de putere concurent. Declarațiile aparțin viceprim-ministrului pentru Reintegrare, Oleg Serebrian.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.