VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ceață și lapoviță în toată țara: Poliția recomandă maximă prudență în trafic

La această oră în toată țara se circulă în condiții de ceață și lapoviță. În acest sens, Poliția Republicii Moldova îndeamnă șoferii să conducă cu maximă prudență.

La moment, traseele de pe teritoriu raioanelor Bălți, Sângerei, Călărași și Strășeni sunt alunecoase și cad precipitații sub formă de lapoviță, iar pe teritoriul raionului Ștefan Vodă persistă ceață. Recomandăm, în special, conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum şi trafic”, se arată în mesajul remis.

Totodată, polițiștii subliniază că în condiţiile unui trafic aglomerat, lapoviţa şi ceaţa pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare.

Întrucât ceața şi depunerile de polei influențează circulația rutieră, recomandăm șoferilor să fie atenți pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate. În condiţiile unui trafic aglomerat, lapoviţa şi ceaţa pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, fiți înțelegători şi nu blocaţi intersecţiile.

Pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil deplasarea pe părțile carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă; să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor. Polițiștii sunt în trafic, pentru siguranța dumneavoastră. În situații de urgență, apelați Serviciul de Urgență 112”, se mai arată în mesaj.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.