VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Câți ani are cel mai tânăr primar din țară

Are 23 de ani și a reușit să câștige mandatul de primar în comuna Albina, raionul Cimișlia. Vorbim despre cel mai tânăr primar care a fost ales în turul II al alegerilor locale – Cristian Ciobîrca.

Tânărul a candidat din partea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei și a reușit să-l câștige, în turul II, pe contracandidatul său Bîcos Nicolae, din partea PSDE. Pentru tânărul primar au votat 68.28% dintre alegători.

Cel mai tânăr Primar din țară ales în turul 2 al alegerilor generale locale este Cristian CIOBÎRCA – înaintat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de primar al comunei ALBINA, raionul Cimișlia! Dl Ciobîrca are 23 de ani și este determinat să muncească cu dedicație pentru consătenii care l-au ales în turul 2 cu o majoritate covârșitoare de voturi”, a scris liderul PDCM, Ion Chicu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.