VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, călători! Miercuri va fi sistată temporar activitatea postului vamal Sculeni

Miercuri, 22 noiembrie, în intervalul orelor 09:00 – 11:00, activitatea postului vamal Sculeni va fi sistată. Măsura are loc în legătură cu desfășurarea lucrărilor de trasare și înlocuire a rețelei electrice și IT.

În acest context, Serviciul Vamal recomandă călătorilor și transportatorilor să opteze pentru un alt punct de trecere situat la frontiera moldo-română.

Activitățile sunt realizate în contextul implementării proiectului RMCO/4.3/1 privind reabilitarea și modernizarea postului vamal Sculeni.

Menționăm că extinderea și reconstrucția postului de control și trecere a frontierei de la Sculeni este realizată de Serviciul Vamal, cu sprijinul partenerilor externi, care vor contribui la dotarea punctului de trecere a frontierei cu toate echipamentele necesare, inclusiv sistemul staționar de scanare X-rąy a mărfurilor și mijloacelor de transport. Potrivit autorităților, schimbările vor contribui la eficientizarea controlului vamal și fluidizarea traficului de mărfuri.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.