VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Candidatul PAS la șefia primăriei Bălți: Sunt sigur că locuitorii au analizat toți candidații și au făcut alegerea corectă!

Candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Bălți, Vladimir Rusu, și-a exercitat dreptul la vot.

La ieșirea din secția de votare, acesta le-a spus jurnaliștilor că a votat pentru ca tinerii să se mândrească cu orașul Bălți.

Am votat ca să aducem investiții la Bălți, să trăim într-un oraș confortabil, copii noștri să aibă grădinițe și școli și pentru ca tinerii noștri să se mândrească cu orașul nostru prosper. Eu sunt sigur că locuitorii municipiului Bălți au analizat toți candidații și au făcut o alegere corectă, o alegere pentru viitorul municipiul Bălți”, a declarat acesta.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.