VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sadu îndeamnă cetățenii să iasă la vot: Votul înseamnă puterea poporului

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot, în cadrul scrutinului organizat pe 5 noiembrie. Șefa statului a declarat că „democrația se ține pe votul nostru” și a îndemnat cetățenii să iasă la vot. Președinta a venit la secția de votare însoțită de sora sa.

Maia Sandu a declarat că a votat pentru oamenii în care are încredere „că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chișinăuienilor”.

„Am votat, așa cum fac mereu, fiindcă democrația se ține pe votul nostru. Vreau să-i îndemn cu acestă ocazie pe cetățenii R. Moldova să meargă la vot pentru că votul înseamnă puterea poporului, și noi cu toții vrem să trăim într-o țară și în localități care sunt guvernate de puterea poporului. Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chișinăuienilor. Am votat pentru oameni care vor pune umărul ca împreună să realizăm proiecte de integrare europeană a R. Moldova. Integrarea europeană înseamnă pace, respect pentru fiecare cetățean al țării noastre, și bunăstare, a declarat Maia Sandu.

Întrebată când a venit prima dată în Chișinău și cum s-a schimbat capitala de atunci, Maia Sandu a declarat că locuiește la Chișinău din 1989, de când a început facultatea, iar de atunci lucrurile s-au schimbat datorită votului cetățenilor.

„De atunci, lucrurile s-au schimbat uneori spre bine, alteori spre mai puțin bine, dar toate lucrurile care s-au făcut bine datorită cetățeanului, datorită votului locuitorilor Chișinăului. Trebuie să ținem cont că Chișinăul poate deveni cu adevărat confortabil pentru toți cu sprijinul UE. Acest lucru îl putem face mult mai repede și mai bine cu proiecte care vor fi susținute de partenerii noștri europeni”, a mai precizat președinta țării.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.