VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Brigada „Fulger” despre exercițiile tactice din nordul țării: „Nu are legătură cu situația de securitate din regiune”

Astăzi, 26 octombrie, în nordul țării, Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliției (IGP) va desfăşura exerciţii tactice de antrenament privind abilitățile poliţieneşti la aplicarea procedeelor de identificare, neutralizare şi reţinere a infractorilor precum şi a stabilirii cazurilor de încălcare a ordinii şi securităţii publice. În context, IGP precizează că exercițiul nu are legătură cu situația de securitate din regiune.

Potrivit IGP, astfel de procese de instruire sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției, în scopul menținerii gradului înalt al capacității operaționale a structurilor de intervenție, perfecționarea deprinderilor practice, inclusiv prin antrenarea în acțiuni de mânuire a tehnicii din dotare.

Oamenii legii îndemnă populația să păstreze calmul și să se informeze doar din surse sigure.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.