VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bombardamente și explozii în Crimeea. Două feriboturi rusești au fost avariate

Mai multe explozii au fost raportate în noaptea de miercuri spre joi în orașul Kerci, în Crimeea anexată de Rusia. Consilierul șefului instalat de Moscova în Crimeea, Oleg Kriucikov, a scris pe Telegram că, la respingerea unui atac al forțelor armate ucrainene, două feriboturi au fost avariate ca urmare a căderii unor resturi de rachete, notează BBC Rusia.

„În timpul respingerii unui atac inamic asupra infrastructurii de transport a orașului Kerci, două feriboturi – o mașină și calea ferată – au fost avariate din cauza resturilor de rachete căzute, iar geamurile suprastructurilor au fost deteriorate. Nu există victime în rândul marinarilor sau civililor”, a precizat Kriucikov. În timpul nopții, traficul pe Podul Crimeii a fost, de asemenea, blocat. Motivele blocajului nu au fost precizate. De asemenea, în noaptea de miercuri spre joi, forțele ruse au lansat rachete asupra orașului Harkov și a regiunii, iar potrivit informațiilor preliminare, șapte persoane au fost rănite, infrastructura civilă a fost avariată și au avut loc incendii, anunță Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei, citat de BBC Rusia. Primarul din Harkov, Igor Terehov, a anunțat că a avut loc o lovitură asupra infrastructurii critice a unuia dintre cartierele orașului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.