VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Avocatul Poporului s-a autosesizat cu privire la accidentele teribile din weekend soldate de decese

Avocatul Poporului, Ceslav Panico anunță că s-a sesizat în contextul celor două accidente grave care au avut loc în weekend în Capitală și în localitatea Bahmut.

În cadrul investigării vor fi examinate și analizate acțiunile sau inacțiunile autorităților care au dus sau au contribuit la producerea accidentelor, inclusiv cele care ar fi putut preveni producerea acestor accidente, precum și cauzele producerii accidentelor.

Totodată, Ombudsmanul va monitoriza și modul de desfășurare a anchetelor, inclusiv finalitatea acestora.

Menționăm în seara zilei de 20 octombrie, la Bahmut, Călărași, a avut loc un grav accident soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, iar de vină s-ar face șeful Procuraturii Ungheni.

Un alt accident grav soldat cu 2 victime a avut loc în apropierea Aeroportului, în data de 21 octombrie. O motocicletă, pe care se afla un cuplu a fost cuprinsă de flăcări, după ce s-a lovit frontal cu o mașină de poliție. Persoanele cere se aflau pe motocicletă au decedat pe loc.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.