VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 2.300 de șoferi, amendați în weekend: Câți au fost depistați beți la volan

În acest weekend, peste 2.300 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), 772 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 25 au fost depistați în stare de ebrietate.

Totodată, 412 de conducători auto nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate, iar 341 de șoferi au oprit vehiculul în locuri interzise. De asemenea, 34 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliştilor.

În zilele de odihnă, agenții de patrulare au intervenit în 169 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic 112.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.