VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Avocații și rudele lui Navalnîi au confirmat oficial moartea politicianului. Echipa opozantului așteaptă predarea corpului neînsuflețit

Avocații și rudele lui Aleksei Navalnîi au confirmat oficial moartea politicianului în penitenciarul „Lupul polar” din regiunea rusească Iamalo-Neneția. „Aleksei Navalnîi a fost ucis. Moartea sa a avut loc pe 16 februarie la ora locală 14:17, așa cum este scris în anunțul oficial emis mamei lui Aleksei”, se arată într-un mesaj al purtătoarei de cuvânt a politicianului mort, Kira Iarmîș.

Potrivit secretarei de presă, familia opozantului a fost anunțată în colonie că trupul lui Navalnîi se află în orașul Salehard. Acesta a fost luat de anchetatorii ruși, pentru a desfășura o anchetă. Avocații politicianului au cerut ca trupul să fie imediat predat familiei. De asemenea, ei continuă să aștepte raportul oficial al morții.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.