VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, întrevedere cu șefa BERD

Proiectele implementate în Republica Moldova cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare au fost abordate de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, cu președinta BERD, Odile Renaud-Basso, în cadrul unei întrevederi, care a avut loc la München.

„I-am comunicat președintei BERD prioritățile de dezvoltare ale Republicii Moldova, dar și pașii pe care îi întreprindem pentru a adera la Uniunea Europeană. Am menționat că, depunem eforturi consolidate pentru a implementa cât mai multe proiecte benefice cetățenilor, a atrage investiții străine și a crește eficiența energetică. Am mulțumit președintei Odile Renaud-Basso, pentru că BERD susține constant țara noastră, în special în perioade de criză, dar și pentru că sprijină inițiativele care ne apropie de Uniunea Europeană: interconectarea sistemelor energetice, construirea drumurilor și renovarea căilor ferate”, a declarat Mihai Popșoi..

Șefa BERD, Odile Renaud-Basso, a reconfirmat sprijinul instituției pe care o conduce pentru modernizarea țării noastre.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.