VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Olga Cara: Postul este recomandat să fie ținut de către persoanele sănătoase, deoarece este un mod ideal de a preveni un șir de boli

Nutriționista Olga Cara a vorbit duminică, 26 februarie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei despre ce înseamnă un Post din punct de vedere alimentar. „Postul este recomandat să fie ținut de către persoanele sănătoase, deoarece este un mod ideal de a preveni un șir de boli. Dacă avem careva maladii metabolice, cronice, ar fi corect să consultăm un medic specialist care să ne ghideze cum corect să parcurgem acest Post. Postul este un mod de ați prelungi viața”, a spus Olga Cara. 

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.