VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Olga Cara: În perioada de post abordăm o alimentație variată, cu respectarea acelor principii specifice unei alimentații sănătoase

Creștinii ortodocși de stil vechi din 27 noiembrie intră în postul Crăciunului. În ce constă perioada de post și pe care alimente trebuie să punem accentul a spus duminică, 26 noiembrie, nutriționista Olga Cara, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei.

„În perioada de post abordăm o alimentație variată, echilibrată, cu respectarea acelor principii specifice unei alimentații sănătoase, dar în strictă corelație cu necesarul caloric, atât în dependență de vârstă, persoană, metabolism. Nu trebuie să cădem dintr-o extremă în alta, pentru a preveni acele urmări negative”, a spus nutriționista.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.