VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, șoferi! Trafic suspendat pe o stradă din Capitală în acest weekend

În perioada 22-23 octombrie 2022 va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina la intersecție cu str. M. Kogălniceanu. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei, care subliniază că măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina.

De asemenea, Primăria anunță că lucrările de reabilitare a străzii Tighina vor continua și în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie 2022, iar traficul rutier va fi suspendat în perimetrul str. M. Kogălniceanu – str. A. Mateevici.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.