VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, șoferi: Trafic suspendat până la sfârșitul lunii decembrie pe podul din strada Mihai Viteazul

În perioada 8 septembrie – 29 decembrie 2022 va fi suspendat parțial traficul rutier, pe benzi, pe podul din strada Mihai Viteazul. Despre aceasta anunță Primăria municipiului Chişinău.

Potrivit sursei citate, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație în cadrul Proiectului privind renovare a podului rutier amplasat pe strada Mihai Viteazul.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.