VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, șoferi. Se închide un tronson din strada 31 august 1989

Ambuteiajele se vor înteți în centrul istoric al Capitalei. De mâine, va fi închis circulației un segment important de pe strada 31 august 1989, aflată în reabilitare capitală. Este vorba de porțiunea dintre străzile Al. Pușkin și Mihai Eminescu.

Traficul va fi restricționat mai mult de două luni, mai exact până în data de 31 mai. Amintim că strada 31 august 1989 rămâne închisă și pe perimetrul dintre străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, acolo unde în cadrul lucrărilor de reabilitare a fost descoperit pavajul vechi de peste un secol, iar la fața locului au intervenit mai multe echipe de arheologi.

Toate troleibuzele și autobuzele, care traversează strada 31 august 1989, sunt redirecționate pe străzile adiacente.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.