VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Termoelectrica, după anunțul Primăriei: Compania poate asigura în continuare consumatorii cu agent termic

S.A. Termoelectrica comunică despre posibilitatea şi disponibilitatea de a asigura în continuare cu servicii de termoficare toate categoriile de consumatori, inclusiv şi blocurile locative, prin intermediul gestionarului fondului locativ.

La moment există blocuri locative care și-au sistat agentul termic, dar și consumatori care continuă să folosească energia termică. Termoelectrica reafirmă angajamentul său față de asigurarea cu servicii și va continua să își îndeplinească misiunea de a livra energie termică într-un mod sustenabil și responsabil, în beneficiul consumatorilor săi”, anunță compania.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a semnat dispoziția de deconectarea a agentului termic în capitală începând cu ziua de 27 martie, în legătură cu stabilirea temperaturilor primăvăratice și ținând cont de povara plăților acestui serviciu pentru cetățeni. 

Potrivit autorităților municipale, consumatorii din municipiul Chișinău vor fi asigurați în continuare cu apă caldă menajeră, livrată centralizat.

La 7 noiembrie, în capitală a fost dat startul sezonului termic 2022-2023 pentru toți consumatorii din municipiu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.