VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăul va face schimb de experiență cu Erevanul în domeniul modernizării infrastructurii și transportului

Primarul General, Ion Ceban, a avut luni, 27 martie, în Armenia o întrevedere cu administrația orașului Erevan, în frunte cu Tigran Avinyan. Discuția dintre părți s-a axat pe subiectele de actualitate și proiectele pe care le au orașele pentru perioada următoare, precum și despre o colaborare mai avansată între administrațiile celor două capitale.

Am discutat să inițiem schimbul de experiență în domeniile care vizează modernizarea infrastructurii, a transportului, documentele strategice de dezvoltare a orașelor, din domeniul tineretului și cele sociale”, a menționat Primarul General.

Ceban a lansat invitația administrației de la Erevan pentru a vizita Chișinăul.

În baza acordului de colaborare încheiat între orașele Chișinău și Erevan urmează a fi elaborată o foaie de parcurs, cu proiecte fezabile, care vor fi realizate în comun de cele două municipalități.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.