VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Atenție! În perioada Summitului CPE, Aeroportul Chișinău și parcarea auto din preajmă vor activa în regim special

În perioada premergătoare Summitului Comunităţii Politice Europene, Aeroportul Internațional Chișinău și parcarea auto din preajmă vor activa în regim special, până pe data de 2 iunie, anunță autoritățile.

Astfel, în perioada 01.06 (ora 00:01) - 02.06 (ora 07:00) Aeroportul Înternațional Chișinău este declarat zonă temporar restricționată. Publicul larg nu va avea acces în zona adiacentă Aeroportului.

De asemenea, în perioada 28.05 - 02.06 (până la 07.00 ora locală) accesul în parcare va fi interzis pe toate nivelele.

Totodată, până pe 28.05 parcarea transportului auto la etajele inferioare va fi interzisă. Nivelul superior va fi disponibil pentru parcare.

Autoritățile informează că mașinile parcate până pe 28 mai vor putea fi recuperate până pe 31 mai, ora 23.00 sau după 02 iunie, ora 07:00.

Amintim că Republica Moldova va fi gazda celei de-a doua Reuniune a Comunității Politice Europene, care va avea loc pe 1 iunie la vinăria Castel Mimi, raionul Anenii Noi. La eveniment sunt așteptați circa 50 de șefi de stat sau de guverne, inclusiv liderii Uniunii Europene.

Citește și: Atenție! Cursa de tren Chișinău-Iași, suspendată în perioada 30 mai – 1 iunie

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.