VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, călători! Vama Leușeni își va sista temporar activitatea

Călătorii și transportatorii care planifică să traverseze frontiera de stat în perioada 7-8 decembrie, trebuie să evite Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni. Instituțiile își vor sista activitatea pe motiv că în zonă vor avea loc lucrări de înlocuire a cablurilor subterane. 

„Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal informează despre desfășurarea lucrărilor de înlocuire a cablurilor subterane în cadrul PTF Leușeni, planificate la data de 07 decembrie, începând cu ora 23:30 și până la data de 08 decembrie, ora 03:00”, precizează autoritățile de frontieră.

În acest interval de timp, activitatea punctului de trecere a frotierei și activitatea postului vamal vor fi sistate.

Prin urmare, agenții economici și persoanele fizice care intenționează traversarea prin PTF Leușeni în perioada vizată, sunt îndemnate să opteze pentru alt punct de trecere.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.