VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Atenție călători! Cinci puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea

Cinci puncte de trecere a frontierei de stat și-au sistat activitatea din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană, informează poliția de frontieră.

Este vorbe de PTF Săiți-Lenoe, PTF Clocușna-Sokireanî, PTF Tudora-Starokazacie, PTF Vulcănești-Vinogradovka și PTF Mirnoe-Tabaki.

Oamenii legii îndeamnă călătorii să prezinte înțelegere și, din timp, să opteze pentru punctele de trecere a frontierei din proximitate.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.