VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac armat la o școală din Rusia. 13 persoane au fost ucise, iar alte 21, rănite

Treisprezece persoane au fost ucise și alte 21, rănite, într-o școală din orașul Izhevsk, Rusia, în urma unui atac armat, potrivit AP. Potrivit presei ruse, atacatorul este Artem Kazanțev, în vârstă de 34 de ani, absolvent al școlii unde a avut loc incidentul.

Guvernatorul republicii Udmurtia, Alexander Brechalov, a declarat, luni, că atacatorul a intrat într-o școală din Izhevsk și a ucis cel puțin treisprezece persoane, printre care copii, profesori și gardieni.

Potrivit autorităților ruse, ulterior, bărbatul s-a împușcat. Școala a fost evacuată, iar zona din jurul ei a fost împrejmuită.

A fost identificat făptașul atacului de la școala din orașul Izhevsk, Rusia.

Ulterior, presa rusă a anunțat că atacatorul a fost identificat, acesta s-a dovedit a fi un absolvent al școlii numărul 88 unde a avut loc incidentul – Artem Kazantsev, în vârstă de 34 de ani.

„Investigatorii Comitetului de Investigații din Rusia au identificat persoana care a atacat școala din Izhevsk. Acesta este Artem Kazanțev, născut în 1988, originar din orașul Izhevsk, absolvent al acestei școli”, notează Interfax.

Potrivit sursei citate, anchetatorii efectuează percheziții la locul său de reședință, „personalitatea atacatorului, viziunile și împrejurimile lui sunt studiate”.

Vladimir Putin a denunțat atacul de la școala din Izhevsk pe care l-a numit un „atac terorist inuman”.   

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.