VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Asociația ”Forța Fermierilor” avertizează partidele să nu folosească revolta agricultorilor în scopurile lor politice

Asociația ”Forța Fermierilor” atenționează politicienii certați cu legea și care dau dovadă de fapte reprobabile să nu-și bage nasul unde nu le fierbe oala. ”Nu avem nevoie de declarațiile voastre de susținere, în care repetați tezele noastre. Nici măcar nu încercați să interveniți în activitatea asociației”, declară directorul executiv al organizației, Alexandru Slusari.

”Înțeleg că unele grupări politico-criminale intenționează să folosească revolta fermierilor și acțiunile organizației noastre, care devine tot mai numeroasă, pentru obținerea dividendelor politice. Vă avertizezi că orice mișcare în vederea politizării acțiunilor asociației va fi curmată dur din start. Forța Fermierilor a fost , este și va fi organizația non-politică și de aceea suntem o forță”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de pe o rețea socială.

În contextul scandalului privind refuzul autorităților de a suspenda importurile de cereale din Ucraina, fostul vicepreședinte de Parlament a precizat că are multe reproșuri și va lupta cu toate metodele legale pentru drepturile agricultorilor, însă ”ne lămurim fără criminali, care au distrus mulți ani această țară”.

Amintim, Asociația ”Forța Fermierilor” a condamnat inconsecvența autorităților centrale în problema importurilor de produse agricole din Ucraina și au anunțat că vor reacționa, în scurt timp, inclusiv prin proteste, la decizia Guvernului de a permite în continuare livrările de cereale din țara vecină pe teritoriul Republicii Moldova. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.