VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Site-ul moldovaeuropeana.md, lansat. Apelul Maiei Sandu către cetățenii din diasporă

A fost lansat site-ul moldovaeuropeana.md. Aici, autoritățile vor publica toate informațiile legate de Adunarea Națională „Moldova Europeană”, care va avea loc la data 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale.

Într-o filmuleț publicat pe o rețea de socializare, președinta țării, a venit cu un îndemn către moldovenii stabiliți cu traiul departe de țară.

Dragi moldoveni din diasporă, vă îndemn să fim uniți pe 21 mai! Dacă sunteți departe de Moldova, vă puteți aduna în orașele în care vă aflați. Deja tot mai mulți cetățeni din diasporă se organizează pentru a fi împreună pe 21 mai. Puteți afla unde se adună moldovenii pe moldovaeuropeana.md/diaspora/. Pe 21 mai spunem într-o singură voce, oriunde ne-am afla, că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană”, a declarat președinta.

Președinta Maia Sandu a anunțat pentru data de 21 mai organizarea Adunării Naționale „Moldova Europeană”. Potrivit Președintei, evenimentului ar urma să fie apolitic și un mesaj ferm transmis comunității internaționale privind dorința sinceră a cetățenilor Republicii Moldova de a fi parte a familiei europene. 

Menționăm că reprezentanții mai multor formațiuni politice și reprezentanți ai societății civile și-au exprimat disponibilitatea de a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, convocată de președinta Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.