VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Artiștii îndeamnă moldovenii să se alăture Adunării Naționale ”Moldova Europeană” din 21 mai

Tot mai multe mesaje vin din partea artiștilor și oamenilor de cultură care răspund apelului președintei Maia Sandu și cheamă moldovenii să se alăture, în data de 21 mai, Adunării Naționale ”Moldova Europeană”.

De această dată, cu un apel a venit artistul Vali Boghean care îndeamnă oamenii să susțină aspirațiile europene ale Republicii Moldova și să nu ezite să transmită acest mesaj în cadrul manifestației din Piața Marii Adunări Naționale din 21 mai.

Amintim, zilele trecute cu un apel similar a venit și interpretul Pasha Parfeni, care în aceste zile ne reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision 2023.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.