VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Artistul moldovean Oleg Spînu, pe podiumul de la ”Românii au talent”

Oleg Spînu, adolescentul de 14 ani din Republica Moldova, a surprins aseară spectatorii și juriul cunoscutului concurs ”Românii au talent”. La cea de-a 13 ediție, tânărul moldovean, originar din Corlăteni, raionul Râșcani, s-a clasat pe locul al treilea, după ce a impresionat publicul cu o piesă de jazz.  

Tânărul face vocal de la vârsta de cinci ani. ”Oleg Spînu e din Republica Moldova și este este singurul artist din familie. Cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. Nu a mai participat la „Românii au talent” și a venit să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului”, a scris protv.ro.

Marele finalist la concursului, care a obținut și premiul de 120 de mii de euro, a fost Rareș Prisacariu, un băiețel de doar șapte ani, care a impresionat românii prin calitățile sale oratorice, iar locul al doilea a fost ocupat de un cuplu de dansatori din Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.