VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Armata ucraineană nu confirmă retragerea armatei ruse din Herson. Rusia nu a cerut un „coridor verde” în vederea retragerii

Armata ucraineană nu poate confirma retragerea Rusiei din oraşul Herson, anunţată joi de armata rusă, declară adjunctul Departamentului de Operaţiuni al Forţelor ucrainene Oleksii Gromov, relatează BBC News.

„Pentru moment, nu putem nici nega şi nici confirma informaţii despre aşa-zisa retragere a trupelor ruse din Herson”, declară agenţiei ucrainene de presă Interfax-Ukraine Oleksii Gromov.

„Continuăm operaţiunile ofensivei conform planului”, anunţă el.

Rusia nu a cerut un ”coridor verde” în vederea retragerii, precizează Oleksii Gromov.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.