VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Maia Sandu a conferit distincții de stat mai multor profesori: Este important ca societatea să înțeleagă valoarea educației

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat distincții de stat unor cadre didactice, din diferite regiuni ale țării. 

Decretul a fost semnat la data de 5 octombrie, 2022, cu prilejul Zilei Profesorului, iar miercuri, a avut loc ceremonia solemnă.

Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru dedicația cu care dascălii își fac munca și a vorbit despre rolul pe care aceștia îl au la educarea unor generații capabile să se descurce într-un viitor greu de imaginat astăzi.

Șefa statului a subliniat că este important ca întreaga societate să înțeleagă valoarea educației și a profesorului și i-a îndemnat pe profesorii premiați să participe la dialogul despre transformarea învățământului pedagogic și despre îmbunătățirea sistemului de motivare a profesorilor”, se arată în comunicatul remis de Președinție.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.