VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul tarif stabilit de ANRE: Cetățenii vor plăti circa 23 de lei pentru un metru cub de gaze

ANRE a stabilit în cadrul ședinței de astăzi, 4 august, noul preț la gazele naturale furnizate consumatorilor finali, care va intra în vigoare de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial. Conform noilor calcule, consumatorii casnici ar urma să plătească 22,99 lei/m3(cu TVA).

Astfel, metrul cub de gaze consumate va fi cu 4,39 lei mai mult decât prețul actual.

Prezenta hotărâre a fost luată după ce Moldovagaz a emis o nouă solicitare de majorare a tarifelor.

Amintim că la 31 mai, ANRE a aprobat un tarif de 18 lei și 60 de bani cu TVA pentru un metru cub de gaze naturale.

Menționăm că la data 1 august, președintele Consiliului de administrație al S.A. „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a anunțat că prețul de achiziție al gazelor naturale furnizate Republicii Moldova în luna august va constitui 1458,5 dolari/1000 m3 sau cu 478,5 dolari mai decât în luna iulie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.