VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE a aprobat noi tarife la apă și canalizare pentru consumatorii din Orhei, Bălți și Cantemir

Consumatorii casnici din Orhei și Bălți vor plăti mai mult pentru apă și canalizare. Asta după ce astăzi, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat noi tarife.

Potrivit deciziei, consumatorii din Orhei vor plăti pentru apa potabilă 23,05 lei pentru metrul cub, iar cei noncasnici – 26,10 lei pentru metrul cub.

Pentru canalizare și epurarea apelor uzate, cetățenii din Orhei vor achita 28,15 lei per metru cub.

Pentru Î.M. Regia „Apă-Canal-Bălți” tarifele aprobate sunt:

Alimentare cu apă potabilă:

 • consumatori casnici: 18,59 lei/m3;
 • consumatori noncasnici: 23,64 lei/m3.

  Pentru Î.M. „Apă-Canal Cantemir” s-au aprobat următoarele cheltuieli de bază:
  Serviciul public de alimentare cu apă potabilă – 3 461,0 mii lei;
  Serviciul public de canalizare – 2 116,9 mii lei.

Autor

 • Mîțu Anișoara

  A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.