VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vameșul și complicele său, reținuți în cazul mitei de 10.000 de euro, arestați pentru 30 de zile

Magistrații Judecătoriei municipiului Bălți au emis astăzi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele vameșului de la Postul vamal Sculeni și complicelui său, reținuți de CNA și procurori într-un dosar de corupție.

Funcționarul, dar și complicele său, sunt vizați într-un caz de mită în valoare de peste 10 000 de euro, pretinsă de la un transportator de colete pentru a asigura trecerea nestingherită a unui lot de marfă de contrabandă prin postul vamal menționat.

Tot astăzi, judecătorii de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au examinat demersul procurorilor cu privire la arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, reținut de ofițerii CNA în dosarul mitei de peste 1.000.000 de lei.

Persoana este învinuită de trafic de influență și este cercetată pentru pretinderea a 35 de mii de euro într-un caz și 25 000 de euro într-un alt caz contra promisiunii de a soluționa un dosar de evaziune fiscală și a facilita obținerea unor acte permisive pentru un teren din capitală.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.