VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu: Mesajul proeuropean a câștigat la scrutinul local

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Spînu, este printre primii lideri ai formațiunii care a venit cu un mesaj după scrutinul local de ieri. Concluzia făcută de Spînu e că ”mesajul proeuropean a câștigat detașat în toată țara”.

”Probabil cea mai importantă concluzie a acestor alegeri este faptul că mesajul pro-european a câștigat detașat în toată țara. Mergem înainte spre Moldova Europeană! Câteva concluzii, la cald, despre Partidul Acțiune și Solidaritate: PAS a câștigat alegerile în țară – în 19 raioane suntem pe primul loc. Am luat un scor bun pentru Consiliul Municipal Chișinău. Vom avea o fracțiune puternică, 20 de consilieri municipali care vor lupta pentru un oraș european. Peste 240 de primari din primul tur în toată țara. Cel mai mare număr de primari după primul tur”, a scris Andrei Spînu pe o rețea socială.

Amintim, în Capitală, candidatul PAS a fost deputatul Lilian Carp, care s-a clasat pe locul al doilea, cu 28,2% din voturile alegătorilor din mun. Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.