VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

1.500 de șoferi, amendați în weekend: Câți au fost depistați beți la volan

În acest weekend, agenții de patrulare au fixat 1.500 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), peste 92 de conducători auto au fost sancționați pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță sau purtau convorbiri telefonice în timpul șofatului.

Totodată, 24 de șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volan.

De asemenea, 340 de șoferi s-au ales cu amenzi pentru că nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, alți 391 au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, iar 39 nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.