VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Andrei Spînu îl cheamă în judecată pe Ion Ceban: Minciunile sale servesc intereselor străine țării noastre

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, i-a trimis primarului Capitalei, Ion Ceban, o cerere prealabilă de chemare în judecată.

Ministrul îi cere edilului ”să dezmintă minciunile și informațiile denigratoare despre el spuse la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV”.

”Scopul invențiilor sale este doar de a dezbina societatea și de a slăbi încrederea cetățenilor în guvernare. Minciunile sale servesc intereselor străine țării noastre. I-am solicitat:

  • Dezmințirea publică, în termen de 5 zile de la data examinării cererii prealabile, a informațiilor răspândite la data de 02.11.2022 la talk-showul „Secretele Puterii” de la Jurnal TV de la ora 20:00, moderată de Alex Cozer, și a informațiilor răspândite la data de 03.11.2022 pe pagina sa oficială de facebook, care mă vizează.
  • Achitarea și compensare, în calitate de prejudiciu moral, a sumei de 1 leu și măturarea, în interes public, a Primăriei municipiului Chișinău timp de un an, începând cu data de 28.11.2022”, a scris Andrei Spînu.

Deocamdată primarul Capitalei, Ion Ceban, nu a comentat informația.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.