VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Năstase critică reacția Veronicăi Dragalin în cazul Răducanu: Poate sunt niște reglări de conturi, poate sunt niște vendete

Andrei Năstase, jurist și fost ministru de Interne, a criticat reacția șefei Procuraturii Anticorupție. Politicianul a precizat că Veronica Dragalin nu a respectat normele.

„Nu știu dacă dânsa urmărește punerea la respect a celor care încalcă legislația sau poate dânsa urmărește altceva. Poate sunt niște reglări de conturi, poate sunt niște vendete”, a declarat Andrei Năstase.

Năstase a subliniat că cetățenii așteaptă reformarea justiției și a procuraturii și vor să vadă că există un spațiu în care își pot găsi dreptatea – instanțele de judecată.

„Instituțiile statului trebuie să facă oamenilor dreptate. Oamenii nu sunt interesați de conflictele dintre Maia Sandu, Stamate și Dragalin. Dacă Răducanu a greșit cu ceva, trebuia urmărită într-un proces penal și, dacă sunt suficiente dovezi, să fie trimisă pe banca acuzaților, dar nu să se facă justiție la televizor,” a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Studio politic” cu Nelly Sambriș de la Vocea Basarabiei.

La sfârșitul săptămânii trecute Tatiana Răducanu membra Comisiei Pre-Vetting și Vetting a demisionat pe fundalul scandalului în care Procuratura Anticorupție a inițiat un proces penal privind cercetarea legăturilor Tatianei Răducanu cu Veaceslav Platon și Ilan Șor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.