VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul României: Europa înseamnă respect pentru fiecare, indiferent de limba vorbită

Ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu a participat la Ziua Europei organizată la Bălți. La evenimentele din oraș, diplomatul a participat alături de alți colegi din alte ambasade în R. Moldova, de vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, și vicepreședintele Parlamentului, Doina Gherman.

„Inima Europei bate azi la Bălți, unde în fiecare zi bat inimile europene ale cetățenilor de pe acest mal al Prutului. Cu toții își doresc pace și prosperitate într-o societate corectă care își apără și protejează cetățenii, iar acest lucru, pe lângă istoria și moștenirea comună, arată că sunt europeni. Uniunea Europeană nu are culoare politică. Uniunea Europeană are culoarea păcii și securității. UE are culoarea prosperității si a unui viitor mai bun. Europa înseamnă respect pentru fiecare, indiferent de limba vorbită. Înseamnă protejarea identității, tradițiilor și culturii fiecăruia dintre noi”, a declarat ambasadorul României în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Europei la Bălți.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.