VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu, la o discuție cu ministrul Infrastructurii

Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, l-a primit azi la sediul misiunii pe ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu.

„Am avut o discuție constructivă și deschisă la Ambasada României în Republica Moldova cu Andrei Spînu , ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din R. Moldova, despre proiectele comune de infrastructură menite să asigure conexiuni mai bune între cele doua maluri ale Prutului. De asemenea, am discutat și despre dinamica politică internă și necesitatea coagulării întregii societăți pentru susținerea parcursului european în beneficiul fiecărui cetățean al R. Moldova”, a scris pe rețelele sociale ambasadorul României la Chișinău.

Anul trecut, vara, Cristian-Leon Țurcanu, a mai avut o întrevedere cu ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, tema centrală a discuțiilor fiind proiectele strategice privind interconectarea Republicii Moldova cu UE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.