VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul Janis Mazeiks a vorbit la Comrat despre sprijinul UE pentru antreprenorii și studenții din regiune

Opt companii din Comrat au beneficiat, în ultima perioadă, de granturi pentru a-și dezvolta afacerile prin intermediul unui Centru de Suport în Afaceri al Uniunii Europene. Centrul a fost creat cu sprijinul UE pentru a ghida și ajuta antreprenorii locali să depășească provocările și să-și sporească capacitatea economică. Acest subiect a fost discutat de șeful Delegației UE în Republica Moldova, Janis Mazeiks, care a efectuat o vizită la Comrat.

„De exemplu, Mellag&Company SRL, care produce înghețată, produse de panificație și administrează un fast-food în Comrat, a primit un grant din partea Uniunii Europene care a ajutat compania să-și eficientizeze sistemul de management. Astfel de istorii sunt multe, iar noi ne bucurăm că sprijinul UE poate contribui la dezvoltarea economică a regiunii”, se arată într-un mesaj al Delegației UE în R. Moldova.

Pe lângă vizita la Centrul de Suport în Afaceri, ambasadorul UE a avut discuții și cu studenții Universității de Stat din Comrat. Tinerii au avut ocazia să adreseze întrebări și să abordeze mai multe subiecte de interes pentru tânăra generație.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.