VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasada SUA din Moscova își îndeamnă cetățenii să părăsească urgent Federația Rusă

Ambasada SUA din Moscova a transmis un mesaj către cetățenii săi prin care îi îndeamnă să părăsească de urgență Federația Rusă.

„Cetăţenii americani nu ar trebui să viziteze Rusia, iar cei care locuiesc sau călătoresc în Rusia ar trebui să părăsească ţara imediat”, se arată în mesaj.

Totodată, instituția diplomatică a precizat că în prezent există încă oportunități limitate pentru călătorii comerciale.

Anterior, ambasadorul SUA la Moscova, John Sullivan, și-a încheiat activitatea în cadrul misiunii diplomatice din Rusia. Atunci, ambasada menționa că plecarea diplomatului nu a avut nimic de-a face cu rotația personalului în funcțiile sale.

Mai târziu presa a scris că Sullivan și-a încheiat activitatea ca parte a misiunii diplomatice din Rusia din cauza morții soției sale, care avea cancer. Ea a murit pe 5 septembrie, cu câteva zile înainte ca starea ei să se agraveze semnificativ.

Amintim că preşedintele Vladimir Putin a ordonat săptămâna trecută prima mobilizare din Rusia după cel de-al doilea război mondial, în urma căreia ar putea trimite în Ucraina sute de mii de luptători. În urma acestei decizii, cetățenii ruși au ieșit la proteste.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.