VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alţi 25 de cetăţeni americani, incluşi pe „lista neagră” a Rusiei: Printre ei, actorii Sean Penn şi Ben Stiller

Alţi 25 de cetăţeni americani au fost incluşi pe „lista neagră” de către Rusia „ca răspuns la sancţiunile constante ale administraţiei Biden împotriva cetăţenilor ruşi”.

Anunțul a fost făcut astăzi, de ministerul rus al Afacerilor Externe.

Actorii Sean Penn şi Ben Stiller se numără printre mai multe personalităţi politice, culturale şi din mediul de afaceri sancţionate astfel de către Rusia.

Cei doi actori au fost incluşi pe listă ca urmare a solidarităţii lor faţă de Ucraina ca răspuns la invazia rusă în această ţară, potrivit digi24.ro. Penn şi Stiller şi-au exprimat susţinerea faţă de Ucraina şi au fost primiţi de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Celor doi actori li se alătură pe „lista neagră” mai mulţi membri ai Congresului Statelor Unite şi persoane care deţin funcţia de CEO.

Menționăm că politicianul cu cea mai înaltă funcţie care figurează pe cea mai recentă listă a Rusiei este secretarul american pentru Comerţ, Gina Raimondo. Preşedintele Joe Biden a fost inclus de Rusia pe „lista neagră” în luna martie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.