VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alte fragmente de rachetă, găsite în apropiere de satul Chițcani

Alte două fragmente de rachetă au fost găsite în stânga Nistrului, au informat așa-zisele autorități din regiunea transnistreană.

Bucățile de rachetă aeriană au fost găsite de un locuitor în sera zilei de 26 septembrie într-un câmp de lângă localitatea Chițcani, scrie presa din stânga Nistrului.

Echipa de investigație și operațională, geniștii așa-zisului minister al apărării au stabilit că este vorba despre un rezervor de combustibil și un motor de marșarier de la o rachetă S-300. Victime sau pagube nu au fost înregistrate.

Menționăm că în noaptea de duminică spre luni, în satul Chițcani din regiunea transnistreană au fost depistate fragmente de rachetă. Ulterior, Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a comunicat că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii. Acesta a precizat că „la această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia”.

În cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, șefa statului a declarat că autoritățile de la Chișinău nu au acces la fața locului pentru a verifica ce s-a întâmplat, deoarece fragmentele de rachetă depistate se află pe teritoriul controlat de așa-zisele autorități din regiunea transnistreană.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.