VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Aliona Mandatii: Interdicțiile comerciale impuse merelor moldovenești în Rusia sunt dominate de factori politici

”Interdicțiile comerciale impuse merelor moldovenești în Rusia sunt dominate de factori politici”. O spune Aliona Mandatii, antreprenoare și ales local în Consiliul Municipal Chișinău.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, antreprenoarea a menționat că agricultura tot este o politică.

Știți, de fapt, agricultura tot este o politică, noi de multe ori zicem și iată greșim când spunem că noi nu facem politică. De ce nu facem? Facem, agricultura este o politică. Din păcate, sigur că nu este normal să fie așa, dar avem ceea ce avem și recent vedeți o demonstrație crasă când unul din politicieni - fugar din țară - hotărăște, face o listă de întreprinderi, decide el cine să exporte din țară către Federația Rusă și cine nu”, a explicat antreprenoarea.

Totodată, Aliona Mandatii a menționat că indiferent de ceea ce se întâmplă, colaborarea cu partenerii din Federația Rusă nu a încetat.

”Da, desigur, noi continuăm colaborarea cu ei. Iată, oricum, recent am început, doar că nu putem să fim exportatori direcți, exportatori sunt companiile intermediare, care au acces și au nimerit și în acea listă. Ei cumpără de la noi și, respectiv, duc la moment și pe piața Rusiei producția noastră”, a mai subliniat alesul local.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.