VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegeri locale noi pe 16 octombrie: CEC a început tipărirea buletinelor de vot

Comisia Electorală Centrală a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale noi din 16 octombrie 2022.

Potrivit CEC, în total, pentru cele 3 localități, vor fi tipărite 6.013 buletine de vot.

Astfel, pentru alegerile din satul Sălcuța, raionul Căușeni urmează a fi tipărite 3.729 buletine de vot, pentru alegerile din comuna Ialpujeni, raionul Cimișlia – 1.279, iar pentru comuna Braniște, raionul Râșcani vor fi tipărite 1.005 buletine.

Acestea se vor tipări pe hârtie opacă (mată) de culoare roz și vor fi de două dimensiuni cu lățimea de 140 mm și lungimea de 120 mm, respectiv 143 mm.

Prețul unui buletin de vot este de 1,32 lei, valoarea totală a tirajului buletinelor de vot pentru alegerile locale noi de duminică în cele 3 localități este de 7.937,16 lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.