VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegeri locale noi în trei localități din țară: Numărul alegătorilor

La data de 16 octombrie 2022 în trei localități din Republica Moldova vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar.

Astfel, potrivit datelor din Registrul de Stat al Alegătorilor, conform situației din 26 august curent, numărul total al cetățeni cu drept de vot este de 6.003 alegători.

Potrivit CEC, în satul Sălcuța din raionul Căușeni sunt înregistrați 3.719 de alegători, în comuna Ialpujeni din raionul Cimișlia -1.278, iar în comuna Braniște din raionul Râșcani sunt așteptați la urne 1.006 alegători.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.