VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ajutor pentru refugiați. IGSU a recepționat mai multe echipamente și utilaje moderne

Mai multe echipamente și utilaje moderne au fost oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru gestionarea fluxului de refugiați. Lotul, în valoare de 163 de mii de dolari, a fost donat de Organizația Internațională pentru Migrație din Moldova și Biroului Departamentului SUA pentru Populație, Refugiați și Migrațiune, în susținerea și sprijinul persoanelor refugiate din Ucraina.

Ceremonia de transmitere a lotului umanitar a fost organizată la sediul IGSU, acolo unde a participat șeful adjunct al instituției, Alexandr Tatarov, și coordonatorul în domeniul situațiilor de urgență din cadrul Organizației Internaționale a Migrației, Margo Cara Baars.

Lotul conține un excavator, aeroterme, generatoare, containere sanitare și căptușeli pentru corturi, care urmează să fie repartizate subdiviziunilor IGSU pentru consolidarea capacității în domeniul gestionării fluxului de refugiați.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.